header

 
   

Tekenen/schilderen - Leon Arninkhof

2018  MG 8151v

Om nou eerst jarenlang met gipsmodellen en stillevens aan de gang te moeten voordat je eindelijk dat portret van je dochter of kleinkind, een mooi landschapje of een abstracte compositie kunt maken is niet meer van deze tijd.
Toch heb je als beginnend schilder wat techniek nodig, je moet weten wat het verschil is tussen olieverf en acrylverf en voor welk doel je dat het best kunt gebruiken.
De ene penseel is de andere niet en dat geldt ook voor je schilderondergrond.
Een schilderdoek uit de bouwmarkt is vaak prima voor een vlotte schets maar voldoet niet altijd voor een werkstuk waar je meerdere lagen verf op gaat zetten en waar je langer aan door wil werken.
Daarom besteed ik in mijn cursus de eerste maanden voor beginners veel aandacht aan de grondbeginselen, een basis om altijd op terug te kunnen vallen.

Een beetje leren tekenen, perspectief begrijpen, kleur toepassen en dan zo snel mogelijk naar wat je eigenlijk het liefste wilt!

Start donderdagochtend 5 september 2019 van 9.30-11.30, jaarcursus.
Cursusprijs van 5 september tot 31 december 2019: € 150,-
Cursusprijs van januari 2020 tot juli 2020: € 200,-

De cursus op donderdagochtend is volgeboekt.

Ook korte cursussen zijn in overleg mogelijk.


Heeft u vragen over deze cursus?


Mail de docent dan even; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar de aanbodpagina...


Inschrijfformulier

Om in te schrijven kunt u contact opnemen met de docent : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
 
contact algemene-voorwaarden disclaimer nieuwsbrief

facebook twitter