header

 
   

Engels voor beginners/licht gevorderden

 

Voor iedereen die zijn basiskennis van de Engelse taal wil uitbreiden.

Geschikt voor mensen die al het een en ander kunnen zeggen en begrijpen, maar zich beter willen kunnen redden, zowel bij praktische situaties, zoals in een hotel of restaurant, als in een gezellig gesprek.

In de lessen komt alleen de hoognodige grammatica aan bod. De meeste tijd wordt besteed aan gezellige (en uiteraard leerzame) spreekoefeningen, luisteren en lezen. Er is ruimte voor inbreng van de cursisten wat betreft de onderwerpen die behandeld worden. Schrijven krijgt alleen aandacht als de cursisten daar behoefte aan hebben.

Aantal lessen: 10

Dag en tijd: nog niet ingepland, stuur aub een mail bij interesse

Docent: Tamara Geraeds

Start van de cursus: 

Laatste les: 

Cursusprijs: € 150,-

Locatie: De Heul 74, Hoeven (5 min met de auto vanaf de School voor de Kunsten)

Geen vervoer? Neem contact op met de docent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u graag meedoen, maar komt de dag, het tijdstip op de maand niet uit? Neem dan a.u.b. contact op met de docent via mail, zodat de opties bekeken kunnen worden.

Wilt u graag deelnemen aan een groepscursus Engels, maar bent u gevorderd? Mail dan ook even met de docent. Wanneer er voldoende mensen op de wachtlijst staan, wordt er een nieuwe cursus gepland.

 

Inschrijfformulier

Om in te schrijven kunt u contact opnemen met de docent : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
contact algemene-voorwaarden disclaimer nieuwsbrief

facebook twitter