header

 
   

Engels voor op vakantie / beginnerscursus

Wilt u op vakantie naar het buitenland maar spreekt u weinig tot geen Engels? Wilt u de basis van de Engelse taal onder de knie krijgen? Kom dan de cursus Engels voor op vakantie volgen. In 10 lessen van 1,5 uur wordt vooral aandacht besteed aan praktische zaken, zodat u zich na het volgen van deze cursus verstaanbaar kunt maken en begrijpt wat er tegen u gezegd wordt. Een ervaren docent leert u de basis van de Engelse grammatica, zodat u naast de standaardzinnen ook zelf zinnen kunt maken. U oefent in de les met spreken, luisteren en lezen en bouwt een basiswoordenschat op.

Een aantal thema’s die behandeld worden: begroeten/voorstellen, formulieren invullen, eten en drinken, de weg vragen, reizen met het openbaar vervoer, ziekte/artsen

 

Aantal lessen: 10

Dag en tijd: vrijdag - 16.00 tot 17.30 uur

Data: 1, 8, 15, 22, 29 nov, 6, 13, 20 dec, 10 en 17 jan (reservedatum 24 jan)

Docent: Tamara Geraeds

Cursusprijs: € 150,-

Locatie: De Heul 74, Hoeven (5 min van de School voor de Kunsten)

Vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u een andere cursus Engels volgen? Individueel of in een groep? Geen probleem! U kunt uw specifieke wensen per mail aan ons doorgeven. Wij bieden u dan graag een passende cursus aan.

Ook voor bijlessen kunt u bij ons terecht.

 

 

Inschrijfformulier

Om in te schrijven kunt u contact opnemen met de docent : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
contact algemene-voorwaarden disclaimer nieuwsbrief

facebook twitter