header

 
   

Engels voor op vakantie

Wilt u op vakantie naar het buitenland maar spreekt u weinig tot geen Engels? Kom dan de cursus Engels voor op vakantie volgen. In 10 lessen van 1,5 uur wordt vooral aandacht besteed aan praktische zaken, zodat u zich na het volgen van deze cursus verstaanbaar kunt maken en begrijpt wat er tegen u gezegd wordt. Een ervaren docent leert u de basis van de Engelse grammatica, zodat u naast de standaardzinnen ook zelf zinnen kunt maken. U oefent in de les met spreken, luisteren en lezen en bouwt een basiswoordenschat op.

Een aantal thema’s die behandeld worden: begroeten/voorstellen, formulieren invullen, eten en drinken, de weg vragen, reizen met het openbaar vervoer, ziekte/artsen

 

Aantal lessen: 10

Dag en tijd: in overleg met cursisten; mail ons bij interesse!

Docent: Tamara Geraeds

Start van de cursus: in overleg met cursisten; mail ons bij interesse! 

Cursusprijs: € 150,-

Vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u een andere cursus Engels volgen? Individueel of in een groep? Geen probleem! U kunt uw specifieke wensen per mail aan ons doorgeven. Wij bieden u dan graag een passende cursus aan.

Ook voor bijlessen kunt u bij ons terecht.

 

 

Inschrijfformulier

Om in te schrijven kunt u contact opnemen met de docent : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
contact algemene-voorwaarden disclaimer nieuwsbrief

facebook twitter