header

 
   

Ambachtelijk meubelmaken vervolgcursus

Hout is een prachtig materiaal. Het spreekt tot de verbeelding en is goed te bewerken. Het is een geliefd materiaal bij kunstenaars, meubelmakers en ontwerpers.

meubelmaken-gevor1  meubelmaken-gevor2

In de vervolgcursus meubelmaken ga je aan de slag met machines. Je leert werken met de cirkelzaag, de freesmachine, vlakbank, vandiktebank, en schuurmachine. Je maakt zelf je hout op maat, maakt verbindingen en werkt alles wat je maakt perfect af. Daarnaast kun je je verder te verdiepen in allerlei ambachtelijke technieken. Ook houtdraaien behoort tot de mogelijkheden.

Je maakt verschillende werkstukken. Je kunt kiezen voor de vaste werkstukken, zoals een houten tafeltje en een nachtkastje, maar je kunt deze werkstukken met wat creativiteit ook een eigen draai geven. 

meubelmaken-gevor3

De cursus is geschikt voor mensen die de introductiecursus meubelmaken hebben gevolgd, maar is ook een aanrader voor voor diegenen die al wat ervaring hebben met meubelmaken of houtbewerking en hun repertoire willen uitbreiden. Meubelmaken is namelijk één grote trukendoos: met wat handigheidjes kun je met eenvoudige gereedschappen prachtige meubels en verbindingen maken.

 

Docent: Erik van Doorne 

Avondcursus:     

12 lessen van 2,5 uur woensdagavond van 19.30 tot 22.00  startdatum: 18 maart 2020 nog één plaats beschikbaar, startdatum volgende cursus is woensdag 9 september 2020

12 lessen van 2,5 uur donderdagavond van 19.30 tot 22.00  startdatum: 19 maart 2020, nog één plaats beschikbaar, startdatum volgende cursus is donderdag 10 september 2020

 

 

Prijs: €320,00, exclusief materiaalkosten.

 

Werkplaatsstrippenkaart

Vind je 12 lessen wat veel vanwege vakantie, werk of andere verplichtingen? Heb je thuis niet de mogelijkheid of de juiste machines/ gereedschappen om te maken wat je wil maken? Of weet je wel wat je wil maken, maar weet je niet goed hoe? Als je de basiscursus meubelmaken afgerond hebt of al wat ervaring hebt met meubelmaken of houtbewerking, kun je er ook voor kiezen om een aantal dagdelen aan de slag te gaan in mijn werkplaats. Het is mogelijk om onder begeleiding aan een eigen project te werken. Je kunt dan gebruik maken van mijn gereedschappen, machines en natuurlijk van mijn expertise. Materialen als plaatmateriaal en scharnieren, enz. verzorg je zelf, massief hout kun je bij mij kopen. Er ligt genoeg op mijn houtzolder. 

Zie het als een soort van strippenkaart. Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • 1 dagdeel van 2,5 uur, kosten €32,00 exclusief materiaalkosten
  • 3 dagdelen (binnen een periode van 5 weken, die ingaat bij de eerste werkdag), kosten: €90,00 exclusief materiaalkosten
  • 6 dagdelen (binnen een periode van 9 weken), kosten: €168,00 exclusief materiaalkosten
  • 9 dagdelen (binnen een periode van 12 weken), kosten: €234,00 exclusief materiaalkosten

Je kunt kiezen uit drie dagdelen (woensdagavond, donderdagochtend en donderdagavond, tijden zie je hierboven).

 

Heeft u vragen over de cursus? Neem dan even contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Erik van Doorne is ook te vinden op www.meubelmaker-info.nl 

 

 

INSCHRIJFFOMULIER

Inschrijfformulier Erik van Doorne
Achternaam (*)
Vul uw achternaam in
Voorletters (*)
Please let us know your email address.
Roepnaam
Please write a subject for your message.
Geboortedatum / /
Invalid Input
Straatnaam
Vul Straatnaam in.
Huisnummer
Invalid Input
Woonplaats
Postcode
Invalid Input
Telefoon thuis
Invalid Input
Telefoon mobiel
Invalid Input
Email adres (*)
Foutief E-mail Adres
Cursus
Invalid Input
Lesdag
Invalid Input
Lestijd
Invalid Input
Docent
Invalid Input

  

 

 

 
 
contact algemene-voorwaarden disclaimer nieuwsbrief

facebook twitter