Cursus digitaal fotograferen – beginners

De korte cursus digitale fotografie is er voor iedereen die meer uit een digitale fotocamera wil halen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ‘analoge’ fotograaf. Op een eenvoudige manier wordt de werking van een digitale fotocamera uitgelegd. Daarnaast maak je kennis met de verschillende soorten fotografie. Verder werk je aan de hand van kleine praktijkopdrachten en ervaar je de uitwerking op je foto’s. De techniek komt op eenvoudige manier aan bod. Daarnaast bespreken we onder andere witbalans, diafragma, sluitertijd, ISO, belichtingscompensatie. Bovendien wordt er aandacht besteed aan fotografische technieken zoals scherpte/diepte, zoomeffecten en bewegingsonscherpte. Iedereen is van harte welkom op deze cursus digitale fotografie.

De gemaakte foto’s worden besproken en je krijgt praktische tips om je fotografie te verbeteren. Uiteraard is er in het programma ook ruimte voor eigen inbreng. Voor deze cursus is geen specifieke opleiding of voorkennis nodig. Er wordt met alle soorten digitale fotocamera’s gewerkt. (met uitzondering van mobiele telefoons)

Deze cursus bestaat uit 10 opeenvolgende woensdagavonden met uitzondering van schoolvakanties. Tijdens de vakantie vervalt de les en schuift deze op. Ook is er nog een extra les toegevoegd deze is optioneel maar wel geheel kosteloos!
Heeft u vragen over deze cursus?

Mail de docent dan even: christiangodschalk@hotmail.com

Aantal lessen:
10 lessen van 2 uur per les

Leeftijd:
Vanaf 14 jaar

Kosten:
€ 157,50 per deelnemer

Locatie:
Bovendonk 111 in Roosendaal

Tijden:
Iedere woensdag van 19:30 tot 21:30

Startdatum:
18 september 2024

Inschrijfformulier

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.