Annemarie Snels

Hoi! Ik ben Annemarie Snels, schrijver van lekker leesbare thrillers. Je vindt mijn drie boeken in de (online) boekenwinkel: Waterval, Herstart en Kansloos. Ook ben ik al ruim 25 jaar actief als (bedrijfs)journalist en tekstschrijver. Je kunt dus wel zeggen dat het geschreven woord centraal staat in mijn leven. Binnenkort rond ik de opleiding Docent Creatief Schrijven af. Dan ben ik er klaar voor om mijn liefde voor en kennis van schrijven te delen. Ik ben er superblij mee dat ik dit binnen de School voor de Kunsten mag doen. In september 2024 start ik met cursussen creatief schrijven: proza, poëzie of een mix daarvan. Elke cursus bestaat uit leuke associatieoefeningen, een beetje theorie en natuurlijk heel veel schrijven. Ben jij erbij? Leuk! Nieuwsgierig naar meer informatie? Mail dan info@annemariesnels.nl.