Babs van der Hoorn

Geboren in 1965 en inmiddels al jaren wonend en werkend in Roosendaal

25 jaar geleden heb ik de opleiding goud-zilversmeden in Schoonhoven afgerond. Ik ben na mijn opleiding gaan werken bij het toen nog kleine Atelier Art Object in Bergen op Zoom. Ik heb het bedrijf zien groeien en ben er nog steeds werkzaam. Ik maak werk in opdracht of ontwerp het sieraad samen met de klant

Daarnaast werk ik op het Centrum voor de Kunsten in Roosendaal. Ongeveer 20 jaar geleden werd ik benaderd door Leon Arninkhof met de vraag of ik interesse had de cursus edelsmeden op te starten. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik probeer mijn kennis over te dragen en mijn cursisten uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen en een stap verder te zetten.

Door het enthousiasme en samenhorigheid van mijn groepen haal ik hier heel veel positieve energie en inspiratie uit

Ik combineer deze werkzaamheden met mijn eigen ontwerpen; BaduSieraden.
Hierbij wordt ik niet geremd door grenzen en laat me inspireren door het materiaal en techniek