Britt Lise van Putten

Ik ben Britt Lise van Putten, een gepassioneerde illustrator en animator. Mijn werk, variërend van animaties tot schilderijen, staat bekend om de levendige verkenning van maatschappelijke thema’s zoals feminisme, inclusiviteit en diversiteit.

Naast mijn werk als zelfstandig illustrator, deel ik mijn kennis met enthousiaste leerlingen. Op vrijdagavond geef ik les bij het jongerenatelier, op maandagmiddag bij het jeugdatelier, en op woensdagavond geef ik illustratielessen die ik graag in de toekomst wil uitbreiden.

Met een cum laude master in toegepaste beeldende kunsten als basis, lever ik op maat gemaakt werk voor klanten. Mijn doel is niet alleen visuele pracht, maar ook het overbrengen van boodschappen die activeren en inspireren. Ik kijk ernaar uit mijn creativiteit, passie en expertise met de wereld te delen. Sluit je aan bij mijn reis!