Helma Laanen

Sinds 1 januari 2019 ben ik verbonden aan de School voor de Kunsten als docente mandala tekenen.

Graag wil ik zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mandala tekenen. Een mandala tekening is een persoonlijke blauwdruk. Door het tekenen van een mandala kun je innerlijke processen op gang brengen, waardoor een mandala een helende werking kan hebben. Het is mogelijk om je op deze manier los te maken van oude patronen en denkbeelden. Het kan tevens een creatieve ontwikkeling voor jezelf betekenen. Een mandala tekenen brengt je bewust of onbewust in balans. Verder is het een heerlijke ontspannende bezigheid!

De mandala is in 2009 op mijn pad gekomen en niet meer weggegaan, het heeft mijn leven zeker verrijkt. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open: De wereld van de mandala! Heb je eenmaal kennisgemaakt met het mandala tekenen dan laat je dit vaak niet meer los. Het is een heerlijke verslavende bezigheid! Het mooie van mandala tekenen is dat je niet hoeft te kunnen tekenen en dat alles wat je neerzet goed is!

Ik heb een opleiding tot mandala docente gevolgd en heb in 2016 mijn eigen bedrijf Mandala Kunst Op Maat opgericht. Vanuit mijn bedrijf verzorg ik mandala lessen/cursussen en mandala workshops. Ook kun je een mandala laten maken voor een speciale gebeurtenis.

Meer informatie over de mandala cursussen en workshops is te vinden op: www.mandalakunstopmaat.nl of mandalakunstopmaat@gmail.com