Helma Laanen

Mijn naam is Helma Laanen en ben sinds 1 januari 2019 verbonden aan de School voor de Kunsten.

De mandala is in 2009 op mijn pad gekomen en niet meer weggegaan, het heeft mijn leven verrijkt.

In 2009 een cursus gevolgd bij Spirit in Roosendaal welke gegeven werd door Jacinta Ververs. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. In het mandala tekenen kan ik mij heerlijk uitleven als ik geïnspireerd raak door iets.

Een opleiding gevolgd tot mandala docente en in 2016 het mandalastokje overgenomen van Jacinta. Sindsdien geef ik mandalacursussen van beginners tm gevorderden.

In 2016 heb ik mijn eigen bedrijf; Mandala Kunst Op Maat opgericht, van waaruit ik mandala cursussen en workshops geef.

Graag wil ik zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mandala tekenen. Een mandala tekening is een persoonlijke blauwdruk. Door het tekenen van een mandala kun je innerlijke processen op gang brengen, waardoor een mandala een helende werking kan hebben. Het is mogelijk om je op deze manier los te maken van oude patronen en denkbeelden. Het kan tevens een creatieve ontwikkeling voor jezelf betekenen. Een mandala tekenen brengt je bewust of onbewust in balans.

 Meer info over de cursussen: www.mandalakunstopmaat.nl of mandalakunstopmaat@gmail.com