Helma Roovers

In mijn lessen is veel tijd en ruimte voor het “proeven” aan verschillende materialen en technieken, om zo tot een verdieping te komen.Leren kijken gebeurt op een beeldende manier. Er is ruimte voor experiment.

Ieder mens is uniek, heeft een eigen beeldend handschrift en kleurenpalet.Dit is ook het uitgangspunt in mijn lessen. Er is altijd een opdracht , ook altijd de vrijheid om van die opdracht af te wijken. Er wordt gewerkt naar de waarneming (stilleven, model) en naar thema’s. Materiaalkeuze is vrij, begeleiding is individueel. 

Cursisten leren van mij en van elkaar.

Mijn eigen werk gaat over mensen….. dieren… ontmoetingen…

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, in de richting tekenen, grafiek en animatiefilm.

Verder heb ik 2 jaar een opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach gevolgd, bij de Kleine Tiki.
Info: helmazzzilt@kpnmail.nl