Judith van den Eijnden

Ik ben Judith van den Eijnden afgestudeerd als modeontwerper aan de Willem de Kooning te Rotterdam. In juli 2015 heb ik mijn diploma als Junior Fashion Designer in ontvangst mogen nemen. Mijn stage heb ik volbracht op de design afdeling van WE-fashion in Utrecht. En de kennis en passie die ik heb voor textiel wil ik graag overbrengen door les te geven en nog meer textiele prikkelen los te maken bij andere. In 2015 heb ik ook mijn eigen bedrijfje gestart “Judiths Design” voor het ontwerpen, het naaien en repareren van kleding.

In 2016 is ze gestart met les geven in textiele vormgeving op de School voor de Kunsten. Judith geeft de cursussen Naaiatelier, Carnavals outfit maken en Haken.

In de cursussen gaat het om het kennismaken met textiele materialen. Dit is geheel naar eigen wensen. Iedere cursist krijgt individuele begeleiding in zijn of haar proces. In de les werk iedereen aan zijn eigen project. Maar ook is het mogelijk om naar opdracht te werken. Elke cursist werkt op eigen tempo en niveau.