Jaaropleiding Digitale Fotografie – leerjaar 2

Voor iedereen die al wat fotografie ervaring heeft opgedaan is het de jaaropleiding digitale fotografie leerjaar 2. Deze is ook zeer geschikt voor de cursisten die een starters- of gevorderdencursus hebben gevolgd.
Er zal een stukje herhaling zijn en daarnaast gaat de opleiding dieper in op alle facetten van fotografie. Aan de hand van opdrachten, thema’s en uitwerkingen worden er weer nieuwe aspecten van de fotografie blootgelegd. Het tweede leerjaar van deze jaarcursus is het vervolg van de fotografieopleiding. Tijdens dit deel van de opleiding zal er nog meer aandacht zijn voor het fotograferen onder moeilijke omstandigheden. Maar ook zullen minder voor de hand liggende onderdelen zoals kleur, vorm en compositie behandeld worden.

In deze jaarcursus ga je met verschillende docenten wat dieper in op alle aspecten van fotografie. Nog beter de tijd nemen om digitale fotografie beter te leren analyseren, op een aangename wijze. Verdieping, ontwikkeling, creativiteit en plezier in de materie zijn hiervoor belangrijk. Werken doen we niet enkel in de studio, maar uiteraard ook daarbuiten.
De samenwerking tussen docent en medecursisten zullen nog verder uitgewerkt worden om tot verrassende resultaten te komen. Je leert het beste uit jezelf en uit anderen te halen.
Dit leerjaar is geschikt voor iedereen het eerste jaar heeft gevolgd of voor mensen die al wat meer ervaren zijn op het gebied van fotografie.

De opdrachten worden uitgevoerd in een keur van disciplines en thema’s. Op deze wijze kun je beter onderlegd aan de slag en weet je jezelf beter te bewegen in de sfeer van je onderwerp. De interesse van de cursisten speelt hierin een belangrijke rol. Ieder beginnend fotograaf weet één ding zeker, en dat is wat hij of zij het liefst fotografeert..! Dus daar gaan we mee aan de slag.
De opleiding is er voor iedereen die simpelweg van fotograferen houd. Kennis en vaardigheid pak je tijdens deze leergang vanzelfsprekend mee.

Aantal lessen:
30 lessen van 2 uur per les

Leeftijd:
Vanaf 16 jaar

Kosten:
€ 365,00 per deelnemer

Locatie:
Bovendonk 111 in Roosendaal

Tijden:
Iedere maandag (met uitzondering van schoolvakanties) van 19:30 tot 21:30

Startdatum:
Dinsdag 17 september 2024

Voor meer informatie kunt u contact met de docent opnemen: christiangodschalk@hotmail.com

Inschrijfformulier

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.