KORTE CURSUS JEUGDATELIER OP MAANDAGMIDDAG
Nieuw! Voor alle creatieve kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Het Jeugdatelier is een veelzijdige cursus voor creatieve kinderen waarin veel verschillende materialen en technieken aan bod komen. Je gaat steeds 5 weken werken aan o.a. werkstukken van klei, hout, speksteen en papier-mache maken, en dan weer 5 weken tekenen en schilderen met allerlei verschillende technieken en materialen.

De opdrachten in de lessen zijn gericht op de belevingswereld van kinderen. Er wordt ook beeldmateriaal gebruikt als inspiratiebron.

Je werkt wekelijks in dezelfde leeftijdsgroep van maximaal 12 kinderen. De sfeer is rustig en gezellig. Er is veel ruimte voor een individuele invulling van de opdracht. Iedereen werkt op zijn/haar niveau. De cursus geeft een goede basis voor een creatieve ontwikkeling. Je ontdekt de vele mogelijkheden in de wereld van de beeldende kunst, zoals vormentaal, kleurgebruik en compositie. De cursus stimuleert kinderen om zich creatief te uiten. Begeleiding is veelal individueel. Na de cursus is er (bij voldoende belangstelling) mogelijkheid tot verlenging.

Doelgroep: kinderen van 6 t/m 12 jaar

20 lessen, op maandagmiddag van 16.00-17.15 uur
Eerste les: maandag 4 september 2023

Kosten inclusief alle materialen: 180 euro

Vragen en info:
Jeugdatelier tekenen/schilderen: Helma Oomen-Roovers: helmazzzilt@kpnmail.nl

Jeugdatelier ruimtelijk vormen: Monique Oosterbos:
moosterbos@ziggo.nl

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website of door een mailtje te sturen naar Monique of Helma

Inschrijfformulier