Jeugdatelier Tekenen/Schilderen op woensdag

Jeugdatelier Tekenen en Schilderen is er speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, die graag de potloden, kwasten en andere tekenmaterialen oppakken om zich creatief te uiten! De kinderen worden uitgedaagd om op hun eigen manier (eigenheid) en in hun eigen tempo te werken, aan de hand van opdrachten die de docent aanbiedt. ‘Out of te box’ werken/denken wordt aangemoedigd en het zoeken en vinden van eigen creatieve oplossingen bevordert het algemene oplossingvermogen. Ook zal er af en toe worden samengewerkt, is er ruimte voor veel gezelligheid, kunnen we kijken naar elkaar en ook leren van elkaar!

De cursus en de opdrachten zijn gericht op de belevingswereld van het kind en er zal tevens aandacht besteed worden aan onder andere het onderzoeken van materialen en technieken, leren tekenen en schilderen, kleurgebruik, kunst en kunstenaars, licht/schaduw en compositie.

Vind je tekenen en schilderen super leuk en wil je ontdekken wat je kan en wil je nieuwe dingen leren? Schrijf je dan in voor het jeugdatelier tekenen/schilderen op de woensdagmiddag!

Later instromen is altijd mogelijk!

 

 

Start:          Woensdag 22 september 2021

Cursusdag: Woensdagmiddag 13:00 uur tot 14:00 uur

Prijs:          160 euro voor 20 lessen van een uur (inclusief alle materialen) eventueel via Stichting Leergeld

Docent:      Agnes Hendriks

Heb je nog vragen over de cursus of wil je je aanmelden, mail dan met de docent: kunsttof@gmail.com