Terug in de tijd: Herbeleef de Meesterwerken 

 Wij nodigen alle kinderen tussen 6 en 12 jaar uit om deel te nemen aan ons sprankelende project, ”KunstKids”. Dit cursusjaar bij de School voor de Kunsten staat in het teken van het thema ‘De Tijd’. In het project ”KunstKids” worden kinderen meegenomen op een reis door de kunstgeschiedenis, een tijdperk waarin meesterwerken tot stand kwamen.

Ontdek, Creëer, Beleef!

 Dit unieke project bestaat uit 3 boeiende lessen, waarin kinderen samen met een enthousiaste groep decorstukken zullen maken en een betoverende performance zullen uitvoeren. Onder leiding van de docenten Tilottema en Britt Lise van Putten, bekend van het jeugd- en jongerenatelier, krijgen de kinderen de kans om meesterwerken uit het verleden nieuw leven in te blazen, en letterlijk tot leven te brengen!

 Jubileumfeest Debuut!

School voor de Kunsten bestaat 65 jaar! Daarom bieden wij speciale jubileum workshops voor de kinderen aan. Het hoogtepunt van ons project is het optreden tijdens het jubileumfeest op 20 april. Na drie inspirerende lessen zullen de kinderen stralen en schitteren terwijl ze hun eigen interpretatie van meesterwerken presenteren. Het slotstuk van hun creatieve ontdekkingsreis wordt op deze bijzondere dag prachtig begeleid door PuurSzang’s muzikale harmonie.

 Datum lessen: 21 maart, 4 april en 18 april

Datum tentoonstelling: 20 april

Tijd: 16:15 – 17:30

Locatie: School voor de Kunsten

Prijs: 27,- euro (9,- euro per les)

 Meld je snel aan voor de projectgroep “KunstKids”: tilottema.kunst@gmail.com