Kunstig en Zinnige workshop

Wat?
Tijdens een Kunstig en Zinnige Workshop gaan we te werk via een thema en onderzoeken we wat dit voor jou betekent. Even los van alledag, mag je in alle rust werken met diverse materialen. Door de korte opdrachten die ik geef rondom het thema, wordt steeds meer helder wat belangrijk is voor jou. Terug naar alledag neem je niet alleen je Kunstig werk mee maar ook een Zinvolle ontdekking over, van en voor jezelf.

Waarom? 
Deze workshops laten je creativiteit bewegen. Misschien loop je vast of merk je dat steeds hetzelfde “trucje” doet en wil je daar uit. Kom eens op een veilige en laagdrempelige manier uit je comfortzone en kijk wat het je brengt.

Wat staat gepland? 

Een (leutige) Kunstig en Zinnige workshop
Echt carnaval kunnen we niet vieren maar we kunnen elkaar wel op een Kunstig en Zinnige manier ontmoeten. Speciaal voor deze dagen heb ik de workshop het masker en z’n ver’aol opgepoetst tot een waar optreje!

Wat gebeurt er eigenlijk met ons met carnaval? We zetten ons masker op of …. zetten we hem juist af? Wat laat jouw masker jou zien?

Wat gaan we doen: een masker maken van klei en gipsverband. Tijdens het drogen ont-dekken we ons eigen ver’aol. Daarna schilderen we het masker en komt het misschien wel tot een optreje!

Wanneer:
– Donderdagavond 11 (!) februari 2021 van 19.00 tot 22.00 uur.
– Zondagochtend 14 februari 2021 van 9.30 tot 12.30 uur.
– Maandagavond 15 februari 2021 van 19.00 tot 22.00 uur.

Mocht je niet kunnen op één van deze data en vind je dat heel jammer, dan kunnen we ook samen wat afspreken. Kan de workshop niet doorgaan vanwege de huidige richtlijnen dan wordt de datum verzet.

Hoeveel?
Je investering is 2 ½ uur en €30,- pp. (inclusief materiaal, koffie/thee, lekkers en vieze aandjes.)
Plus een samenzijn met minimaal 4, maximaal 6 personen. (vanaf 16 jaar), zodat we de Corona richtlijnen kunnen hanteren.

Aanmelden of eventueel vragen kan via: info@dianawalravens.nl

Inschrijfformulier